Posts

Showing posts from March, 2016

Jom Pitching

Assalamualaikum...
hehe, hai bubu
Senyap je, wujud lagi ke tak?

Aku ada je kat sini. maklumlah, bz sikit (jawapan cliche sgt).

Well, aku nak update sikitla pasal pe yg konon2 bz sangat tu eh...

Menjak-menjak ni aku ada buat proposal company utk pitch kat stesen tv. (selalunya dorang akan buka tender setiap tahun).

So hari tu da buat, da gi pitching and then masih berbaki lagi beberapa proposal yg perlu diimprovekan lagi..aiyakkk

Anyway, yg buatkan aku stress tu adalah...
Date yg sama, aku terpaksa submit draft utk thesis proposal haku chapter 1 and 3.

Aku pening, ulang-alik dari umah ke kampus ke opis, penat oiii, sapa kata xpenat.

Ada yg cakap, jadi student ni senang, relax je, xyah risau, xyah pening, goyang kaki, lepak2, gusip2 kat coffee bean, tengok muvie, makan2, jalan2 travel sana sinun..
hoyyyyy!!!!
da tu kenapa masa korang study dulu, korang asek nangis sampai berbaldi-baldi airmata? kenapa kenapa? sebab senang eh??

hahaha, 10 tahun dulu senang dik oi, masa aku amek degree du…