The Garage KL

Salam...
Hai2. nak share sket pasal cafe hipsturrr yg di viral2kan tuh, best ke...hee, nak jugak usha cane la tempat tu kan.

So, malam tu lps bbuka n tarawih, aku and aman gi la ngeteh kat sana. takde la jauh sangat dari lokasi kitorang. if korang nak tau, cafe tu betul2 depan Restoran Istana Bambu. 

Heee, Dulu kitorang penah celebrate besday kat sana...best2, suasana yg syok, makanan pun not bad, harga okla, affordable and recommended sangat. 

okay, mcm tukang promote lak aku ni, de dapat komisyen tak agak2? heheh

ok da sampai, memang lain dari yg lain la layout cafe ni. ada stage, perhaps utk orang perform kot. tempat ni kire sesuai la nak santai2. borak2. gusip2. 

memandangkan kitorang masih kekenyangan, maka kitorang decide nak minum jela, and aman kepingin nak mkn nutella cheese cake, silakan makcik... byk benda kitorang borak kan. minum2 smpi kembung perut, then kami decide nk balek. mybe next time akan spend masa lama sket kt sini. environment boleh tahan.. baiiiiii


aku order ni, strawberry ape ni

aman order ni, peanut sumting, sori lupe sgt, smpi je trs ngap

ni la nutella cheese cake aman ngidam sgt tu

eh makcik ni sesat lak


Comments

Popular posts from this blog

Minat Cerita Tamil

Cendawan Goreng Tepung Lazat

Sup Ikan Marvellous